Molimo Vas da pažljivo pročitate Uslove korištenja (u daljem tekstu: Pravilnik). Korištenjem Ecoegg stranice i njenih pripadajućih sadržaja, podrazumijeva se da svjesno prihvatate ovaj Pravilnik, kao i sve njegove naknadne izmjene, bez prethodne najave i obavijesti.

Za vrijeme korištenja ove stranice primjenjuju se ovdje navedeni uslovi korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni na teritoriji Bosne i Hercegovine. Bracom zadržava pravo promjene sadržaja Pravilnika u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave na stranicama našeg web sajta i kao takve se odnose na sve dosadašnje i buduće korisnike. Bracom nije u obavezi da šalje svakom korisniku pojedinačne obavijesti o izmjenama Pravila.

Podaci koje unosite prilikom prijave na naš sajt su zaštićeni i kompanija Bracom se obavezuje da ih neće zloupotrijebiti na bilo koji način.

Prijavom na našu stranicu stičete pravo na korištenje cjelokupnog sadržaja koji sajt nudi. Kompanija Bracom se ovim Pravilnikom obavezuje da će svoje obaveze obavljati savjesno i kvalitetno. Narudžbe će biti isporučene pravovremeno i u skladu sa zakonom. Uz to, Bracom zadržava pravo da pojedine narudžbe odbije u skladu sa vlastitim nahođenjem. Korisnici stranice se obavezuju da će prilikom prijave dati istinite podatke. Uz to, obavezuju se da će uredno preuzeti i platiti svoje narudžbe koje su isporučene uredno i po dogovoru. Korisnici zadržavaju pravo izbrisati stranicu u bilo kojem trenutku. Prilikom naredne kupovine, mogu je opet instalirati i uživati u pogodnostima koje su do tad obezbjedili.

Načini Plaćanja

PRILIKOM PREUZIMANJA: Najjednostavniji i najsigurniji način plaćanja robe poslane poštom. Robu plaćate prilikom preuzimanja direktno kuriru, koji onda novac dostavlja nama.

Načini Dostave

BESPLATNA DOSTAVA: Besplatna dostava za područje Sarajeva za cjelokupni Ecoegg asortiman u ponudi kompanije Bracom.

BRZA POŠTA: Brza i efikasna dostava brzom poštom po cijeni od 8,00 KM za pošiljke do 10 kg. Cijena može varirati u zavisnosti od težine pošiljke. Rok isporuke je do 48 sati.

Družite se sa nama na društvenim mrežama i budite naša podrška na putu ka zelenijim navikama

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.
© Copyright 2022 - Identitet021- All Rights Reserved
envelopephone-handsetmap-markermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram